Ulalar Ortaokulu

WEB https://ulalarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : AZİZBABA MAHALLESİ 109. SOKAK MERKEZ/ ERZİNCAN
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esasların yeniliklere açık, beden, zihin, ruh ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, topluma karşı sorumluluk duyan, sürekli kendini yenileye ve geliştiren, bir orta öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranış kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz her yıl düzenlenen merkezi sınavlarda başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Isınma : DOĞALGAZLI
Servis : TAŞIMA KAPSAMINDA 6 ADET SERVİS ARACI ÇALIŞMAKTADIR.
Ulaşım : BELDE OTOBÜSLERİ - KIZILAY MAH. BELDE DURAKLARI
Yerleşim Yeri : AZİZ BABA MAHALLESİ MERKEZ/ERZİNCAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 1-KIZ FUTBOL TAKIMI İL BİRİNCİLİĞİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-KIZ FUTBOL TAKIMI İL BİRİNCİLİĞİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-KÜÇÜKLER VE YILDIZ FLAG RAGBİ 2021-2022 İL BİRİNCİLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler : 1-2019-2020 FUAT SEZGİN OLMAK PROJE ÇALIŞMASI 2-2020-2021 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI KABULÜ VE 2022 SERGİ YAPILMASI
Proje Çalışmaları : 4006- TUBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ FUAR ÇALIŞMALARI
Diğer Hususlar : 1-BAHÇE GÜZELLEŞTİRME VE AĞAÇLANDIRMA FAALİYETLERİ 2-OKUL BAHÇESİ PEYZAJ ÇALIŞMALARI